Madplan 2016 Uge 15

Skærmbillede 2016-04-10 kl. 20.48.11

 

Det viser sig at vores badevægt er fuldstændig utilregnelig lige pludseligt – det betyder at den påstår at jeg kun har tabt mig 100 gram i den forgangne uge. Først slog det mig helt ud her til morgen, da jeg har været super sej ift. kosten og meget fysisk aktiv.

Min mand valgte så at lave nogle kontrol-målinger og vægten skabte sig helt tosset. Det lettede en smule og da jeg sad og nød morgenmaden opdagede jeg, hvor løse mine gamacher var blevet i lårene. Så noget er der sket. Et eller andet jeg ikke kan måle, men se og mærke på sind, mave og mit tøj, der langsomt løsner sig.

Vi overvejer lige hvad vi skal stille op i forhold til vægten – jeg bliver nød til at kunne veje mig for at se effekten af mine forskellige madplaner

Her er der en mere til ugen, der kommer

 

Morgenmad Frokost Aften
Mandag Fedt-Kaffe Kotelet i kokos med Broccoli-ris Citron-Kylling med bagt Romanesco-kål og Guacamole
Tirsdag Fedt-Kaffe Kyllingesalat med Hjertesalatblade Æggekage med rester og bacon
Onsdag Fedt-Kaffe Kotelet i kokos med Broccoli-ris Sushi med Blomkålsris
Torsdag Fedt-Kaffe Sushi med blomkålsris Squashgetti Bolognese
Fredag Fedt-Kaffe Squashgetti Bolognese Currywurst med Bacon-Spidskål
Lørdag Fedt-Kaffe Rester Hakkebøffer med græsk salat og aïoli
Søndag Fedt-Kaffe Æggesandwich Steg med bønnefritter, Bearnaise og stegte tomater

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *