Jeg lavede ikke madplan sidste uge, da den stod på fryser-tømning og vi tog den en dag af gangen.
Det fik endnu engang bekræftet mig i at det er bedst med en plan… Det er gået fint med mad og vægttab, men jeg bruger meget energi på at tænke over hvad vi skal have hver dag, hvis jeg ikke har en plan og risikoen for at springe over, hvor gærdet er lavest vokser.
Når jeg har en plan kører det bare.
Jeg fik tabt mig et kilo i den forgange uge og jeg er pavestolt! Trods 1 frokost og to middage ude i byen.
Denne uge står den på hjemmelavet mad. Madplanen bærer stadig præg af at fryseren tømmes – de fleste opskrifter linkes der til – resten er nye eventyr jeg begiver mig ud på og opskriften er ikke på bloggen … endnu 🙂
Morgenmad |
Frokost |
Aften |
|
Mandag |
Æggesalat og peberfrugt |
||
Tirsdag |
|
Æggesalat og salat |
Sushi af blomkålsris og røget laks |
Onsdag |
Sushi af blomkålsris og røget laks |
Stegt blomkålsris med grøntsager og chili-mayo |
|
Torsdag |
Hakkebøffer med Broccolifritter og stegte svampe |
||
Fredag |
Hakkebøffer med Broccolifritter og stegte svampe |
Kylling med Smørstegt Squash og Aïoli |
|
Lørdag |
Ægge-sandwich af spejlæg |
Koteletter i kokos-karryfad med Citron Blomkålsris |
|
Søndag |
Rester |
Bøf Bearnaise med Bønnefritter |