Madplan 2016 uge 14

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 21.30.45

 

Jeg lavede ikke madplan sidste uge, da den stod på fryser-tømning og vi tog den en dag af gangen.

Det fik endnu engang bekræftet mig i at det er bedst med en plan… Det er gået fint med mad og vægttab, men jeg bruger meget energi på at tænke over hvad vi skal have hver dag, hvis jeg ikke har en plan og risikoen for at springe over, hvor gærdet er lavest vokser.

Når jeg har en plan kører det bare.

Jeg fik tabt mig et kilo i den forgange uge og jeg er pavestolt! Trods 1 frokost og to middage ude i byen.

Denne uge står den på hjemmelavet mad. Madplanen bærer stadig præg af at fryseren tømmes – de fleste opskrifter linkes der til – resten er nye eventyr jeg begiver mig ud på og opskriften er ikke på bloggen … endnu 🙂

 

Morgenmad

Frokost

Aften

Mandag

Fedt-Kaffe

Æggesalat og peberfrugt

Farserede auberginer

Tirsdag

Fedt-Kaffe

Æggesalat og salat

Sushi af blomkålsris og røget laks

Onsdag

Fedt-Kaffe

Sushi af blomkålsris og røget laks

Stegt blomkålsris med grøntsager og chili-mayo

Torsdag

Fedt-Kaffe

Omelet

Hakkebøffer med Broccolifritter og stegte svampe

Fredag

Fedt-Kaffe

Hakkebøffer med Broccolifritter og stegte svampe

Kylling med Smørstegt Squash og Aïoli

Lørdag

Fedt-Kaffe

Ægge-sandwich af spejlæg

Koteletter i kokos-karryfad med Citron Blomkålsris

Søndag

Fedt-Kaffe

Rester

Bøf Bearnaise med Bønnefritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *