Madplan 2016 Uge 2

Skærmbillede 2016-01-09 kl. 21.05.26

 

Uge 1 gik over al forventning på trods af den ondeste Carb-flu i slutningen af ugen. Carb-flu er en form for overgangsbesvær, som minder om influenza. Der er kun et at gøre og det er at fortsætte stædigt fremad. giver man efter for trangen til sødt skal man blot starte forfra.

Efter en hel uge med hjemmelavet mad er jeg ved at have fået energien tilbage … og jeg glæder mig til uge 2, hvor jeg fortsætter med en Meatless Monday (kødfri mandag) i håbet om at minimere vores belastning på miljøet og købe mindre mængder kød, men mere økologisk.

Det er ikke alle retter, der er lagt på bloggen endnu, jeg vil gerne lægge sidste hånd på og teste dem igennem en gang til før jeg offentliggør dem. Hvis retten er lilla er det et link og du kan klikke dig direkte videre til opskriften.

 

Madplan 2016 Uge 2

 

Morgenmad Frokost Aften
Mandag Varm Chiagrød Hamburgerryg med Sellerifritter og Cremet Paprikasauce Tandoori Blomkål, Egg Curry og Raita med hvidløgs Naan
Tirsdag Æglatte med toffifee-smag Tandoori Blomkål, Egg Curry og Raita med hvidløgs Naan Squashgetti Bolognese
Onsdag Æglatte med vanilje Squashgetti Bolognese Tandoori Blomkål, Egg Curry og Raita med hvidløgs Naan
Torsdag Chia Trifli Squashgetti Bolognese Hvid Fatheadpizza med grillet aubergine og bacon plus tomatsalat
Fredag Chia Trifli Hvid Fatheadpizza med grillet aubergine og bacon plus tomatsalat Blomkåls “Risotto” med kylling og svampe
Lørdag Morgenmads-pandekager med kanelflødeskum Julefrokost Julefrokost
Søndag Brunch Brunch Rester

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *