Helt sprøde og pommes frittede bliver de aldrig, men de smager skønt og er nemme at lave.
Sellerifritter (2-3 portioner)
- 1 rodselleri
- 4 spsk olie
- 2 tsk røget paprika
- 2 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgssalt
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rens og skræld sellerien og skær den i mindre stave (pommesfrites brede). Fordel dem på en bradepande med bagepapir eller en teflon-belagt bageplade. fordel olie og krydderier over sellerifritterne og masser det hele godt sammen med de bare næver.
Steg i ovnen i 25 minutter og vend dem gerne halvvejs.
Kan man lave dem i rapsolie en gryde, eller er det No Go?
Hej igen Lonni 🙂
Hvis du laver dem i en gryde ville jeg forkoge dem lidt og tilberede dem i brasekartofler. Personligt ville jeg ikke vælge rapsolie, men klaret smør eller kokosolie for at holde Omega-6 nede 🙂