Gulerod indeholder desværre for mange kulhydrater og påvirker blodsukkeret for meget til at det kan være en del af kosten på LCHF.
Jeg savner egenligt ikke gulerødder, men synes samtidig at coleslaw lavet uden modstykke til spidskålet er lidt for blegt… Derfor har jeg valgt at udskifte gulerødder med rød peber i denne opskrift og det fungerer super godt.
Du kan bruge hvidkål i stedet for spidskål – vær dog obs på at det højner kulhydratindholdet en smule.
Coleslaw med rød peber (2-3 portioner)
350 gram fintsnittet spidskål
1 fintsnitte rød peber
4 spsk mayonnaise (købt eller hjemmelavet)
4 spsk piskefløde
1 spsk citronsaft
Salt og peber
Snit grøntsagerne og kom dem i en frysepose. Ryst mayonnaise, fløde, citronsaft, salt og peber godt sammen i en tætlukket beholder. Hæld dressingen over grøntsagerne i posen, luk den godt og ryst coleslawen sammen.
Serveringsforslag:
Med Blomkåls pandebrød og Pulled Pork