Velkommen!

Velkommen til min nye blog – nu med egen url://

Jeg har flyttet alle mine opslag, opskrifter og madplaner over. Dog i en ny og mere organiseret opbygning for at gøre det lettere for dig at finde inspiration, viden og netop den opskrift eller madplan du søger.

Siden er helt ny og jeg vil fortsat rydde op i indlæg, links og andet indhold – det betyder at der stadig henvises til den gamle blog i nogle indlæg. Jeg håber ikke det forvirrer for meget og jeg vil gøre mit bedste for at overgangen bliver så kort som det overhovedet er mig muligt.

Jeg er stadig mig – Sisse – ærlig, opfindsom, glutenintollerant og overvægtig trunte, der med bekæmper kiloene bevæbnet med LCHF (LowCarbHighFat).

Bloggen er inddelt på følgende måde:

Du kan altid finde tilbage til forsiden ved at trykke på Forside i menubjælken herover. Ved siden af forsiden finder du en drop-down menu med Opskrifter inddelt i forskellige kategorier – en opskrift kan sagtens optræde i flere kategorier. Dernæst har jeg samlet alle mine Madplaner og sidst, men ikke mindst, finder du lidt af hvert om Mig & LCHF – inkl. baggrundsviden.

I venstre side finder du bloggens facebook-gruppe og til højre finder du et SøgefeltNye indlæg og alle Kategorier.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *