Madplan 2015 uge 15

Der har været stille på madplans-fronten fra min side… Og ikke med min gode vilje. Jeg har været presset på tid og noget skulle falde fra og det blev – fejlagtigt – planlægning af ugen der røg …Fejlagtigt fordi at det faktisk giver mig overskud at have en plan – at jeg ikke skal tænke så meget over tingene. Jeg har med stor stædighed holdt fast i LCHF – uden de store kompromisser, men det er blevet til forfærdeligt mange restaurant besøg og take-out. Det er ikke kun dyrt for pengeoungen – det koster også på kalorie- og kulhydratregnskabet, da man ikke helt kan vide præcis hvad – og hvor meget – der indtages ved måltiderne.

De fleste felter i madplanen indeholder links direkte til opskrifterne – er der ikke en opskrift endnu, så linkes der af gode grunde ikke endnu – men opskriften kommer samme aften eller dagen efter 🙂

Så nu hopper jeg igen op på madplans-hesten… Vrinsk!

Du kan finde flere madplaner HER!

DAG
MORGEN
FROKOST
AFTEN
MANDAG
Påskebrunch hos min mor – jeg har morgenmads-pandekager med
Påskebrunch hos min mor – jeg har Kitchen by K’s Chokolade-Tiramisu Kage med.
Vi finder på noget, hvis vi er sultne.
TIRSDAG
Asiatisk Salat med And og Kelp-nudler
ONSDAG
Rester fra Tirsdag aften
TORSDAG
Rester fra Onsdag aften
FREDAG
Rester fra Torsdag aften
Stegte Blomkålsris a la tøm køleskabet
LØRDAG
Vafler med flødeskum
Måske – hvis vi er sultne
Lasagne og salat
SØNDAG
Noget på farten
Brændende (k)Ærlighed

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *