Ostegratineret Fløde-Kinaradise

Savner du et brugbart alternativ til Flødekartofler til din steg? Så er mit bud her … De kræver ikke meget arbejdstid, men god tid i ovnen! Medmindre du kan lide dem al dente…
Ostegratineret Fløde-Kinaradise (6 personer) 
1 stor Kinaradise (eller 2 mindre) 
5 dl piskefløde
1 dl flødeost (a la Philadelphia)
2 dl revet cheddar
0,5 tsk revet muskat 
Salt
Peber
Tænd ovnen på 180 grader. Skræl kinaradisen og skær den i tynde skiver.
Kom fløden i en gryde og varm den op under omrøring, tilsæt flødeosten og rør den ud i den varme fløde. Tilsæt 1,5 dl af den revne cheddar og krydderier. Lad cheddaren smelte og giv ostesaucen et opkog og pisk den igennem med et piskeris. 

Kom halvdelen af kinaradiseskiverne i et stort ildfast fad, hæld halvdelen af ostesaucen over, fordel de sidste skiver kinaradise i fadet og hæld den sidste ostesauce over, så det lige dækker. Til sidst drysses den sidste halve dl revne cheddar ud over retten. Bages neders i ovnen (ikke varmluft) i 45-60 minutterafhæmgogt af hvor meget “bid” kinaradissen skal have.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *