Lynhurtig Ratatouille

Ratatouille smager skønt, men tager lang tid at lave … Dog ikke i denne version:
Lyn-Ratatouille (4 portioner)
1/2 dl oliven olie
50 gram smør
2 fed hvidløg
1 aubergine
1 squash
2 snack peberfrugter
8 store cherrytomater (dem på stilk)
3 tsk tørret timian
2 tsk tørret basilikum 
2 spsk balsamico
1 spsk sukrin gold
Salt
Peber
Smelt smørret og varm olien på en stor slip-let pande. Tilsæt hvidløget (hakket eller presset). Skær auberginen i mundrette tern og kom dem på panden – spred dem ud i et lag og lad dem brune ved høj varme. Vend i ny og næ.
Skær squashen i lignende tern og vende dem med auberginerne. Lad det hele brune mens du skærer snackpeberne i passende stykker og tomaterne i kvarte. Tilsæt disse og vend pandens indhold et par gange. Tilsæt krydderier, eddike, sukrin salt og peber og lad det hele stege hårdt i 5 minutter under periodisk omrøring. Skru ned til middelvarme og lad det simre til skinnet begynder at blive løst på tomaterne.

Her serveret med koldmarineret oksesteg og gratinerede hvidløgsbønner.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *