Lasagne (4 portioner)
1/3 portion kødsauce (opskrift her)
LCHF lasagneplader:
5 æg
150 gram flødeost/friskost
3 spsk fiber husk (gul husk)
Tænd ovnen på 160 grader, blend alle ingredienserne og fordel den flydende dej på en bageplade med bagepapir.
Bag 15 minutter nederst i ovnen.
Tag ud og klip den store lasagneplade i 4 mindre plader.
Ostesauce:
2 dl piskefløde
75 gram flødeost/friskost
75 gram revet cheddar/emmentaler
1/2 tsk muskatnød
Lidt salt og peber
Varm fløden op og tilsæt ostene og lad dem smelte. Pisk saucen under omrøring og tilsæt muskat, salt og peber.
Lasagnen:
Tænd ovnen på 180 grader.
Kom lidt kødsauce i bunden af et ildfast fad, læg 2 lasagneplader i fadet. Fordel halvdelen af Kødsaucen ud over pladerne, der efter halvdelen af ostesaucen.
Læg de to sidste lasagneplader i fadet og derefter resten af Kødsaucen og resten af ostesaucen.
Bag i 20 minutters nederst i ovnen.
Server med en tomatsalat eller en enkel grøn salat.
Hmm du glemte vist kødsovsen.
Ellers var jeg blind igår. Nu ser jeg den.
Linket blev først lagt på efter … Jeg kan ikke linke fra min mobil og skulle lige åbne mac'en 🙂