125 g smør
3 spsk sukrin gold
2 1/2 dl piskefløde
1 lækker fed vaniljestang
Kom smør, sukrin og piskefløde i en lille gryde, bring det i kog – flæk vaniljestangen og kom den i gryden. Lad massen koge i alt fra 30-60 minutter afhængig af grydensstørrelse, jo større diameter, desto hurtigere koger fudgemassen ind.
Tag vanlijestangen op ad gryden og pisk brunkagekrydderiet i.
Hæld fudgen op i en passende form beklædt med husholdningsfilm og drys evt. fintrevet appelsin skal henover.
Lad den stå og dampe lidt af på køkkenbordet og stil den på køl uden at overdække den. Efter 30-45 minutter kan du dække den. Lad den stå på køl i minimum 5 timer … men husk, jo længere den står, desto fastere sætter den sig. Jeg synes den er optimal at skære efter 12+ timer.
Skær den i mundrette stykker.
Opbevar på køl.