Venedig æg … eller 'Trolle-æg" favorit morgenmad

Herhjemme er en af vores yndlingsspiser om morgenen disse æg. Vi plejer at spise to hver evt. i selvskab med tomater og peberfrugt stegt på panden… eller en lille håndfuld semi-tørrede tomater og en halv avocado med mayonnaise. Eller som en slags Eggs Benedict med hjemmelavet Hollandaise.

De er inspireret af de spejlæg jeg har set flere lave med ost på… denne er tunet en smule … Min mand har navngivet dem Venedig eller Trolle æg, da jeg begyndte dem at lave på en tur til Venedig med min mor og søster (og vi hedder alle 3 Trolle til efternavn)

Trolle-æg (2 personer)

4 æg
4 skiver kogt silkeskåret skinke
4 skiver havarti
smør til stegning

Smelt smørret på panden (gerne en pande til blinis med fordybninger), slå æggene ud og steg dem på panden og vend dem, når du synes det er tid (smag og behag).
Når de er vendt lægger du en skive skinke og en skive ost på hver – steg til osten smelter.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *