Karry, Kål og Kød (4-6 portioner)
- 3 spsk kokosolie
- 5 tsk karry
- 2 tsk stødt koriander
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 lille finthakket løg
- 2 finthakkede fed hvidløg
- 2 cm finthakket frisk ingefær
- 800 gram hakket oksekød
- 1 fintsnittet stort spidskål (eller 1,5 – 2 små)
- 250 ml fed kokosmælk
- Salt og peber
Smelt kokosolien i en tykbundet gryde og svits løg alle kryderierne. Brun kødet og lad det simre mens spidskålet snittes. Tilsæt kålen. Hæld kokosmælk over og lad retten simre i 15-20 minutter uden låg.
Server retten med et drys frisk koriander eller persille.
Når du siger fed kokosmælk, er det den almindelig eller den extra creamy fra Santa Maria?
Tak for hjælpen,
/maria
PS : har lige skrevet en kommentar, men kan ikke finde ud af om det er slået igennem… Så undskyld hvis jeg gentager mig
Hej Maria
Ja, jeg bruger den Fede på karton fra Santa Maria 🙂
Ikke alle de kedelige lightprodukter 🙂
Den kan sagtens laves uden kokosmælk, så kommer jeg bare en masse smør i i stedet 🙂
Når du siger fed kokosmælk, er det den almindelig eller den extra creamy fra Santa Maria?
Tak for hjælpen,
/maria
PS : har lige skrevet en kommentar, men kan ikke finde ud af om det er slået igennem… Så undskyld hvis jeg gentager mig
Den er gået igennem begge gange 🙂