Sellerifritter

Skærmbillede 2016-01-09 kl. 20.13.45

 

Helt sprøde og pommes frittede bliver de aldrig, men de smager skønt og er nemme at lave.

 

Sellerifritter (2-3 portioner)

  • 1 rodselleri
  • 4 spsk olie
  • 2 tsk røget paprika
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgssalt

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rens og skræld sellerien og skær den i mindre stave (pommesfrites brede). Fordel dem på en bradepande med bagepapir eller en teflon-belagt bageplade. fordel olie og krydderier over sellerifritterne og masser det hele godt sammen med de bare næver. 

Steg i ovnen i 25 minutter og vend dem gerne halvvejs.

 

You may also like...

2 Responses

  1. Lonni Lisbjerg siger:

    Kan man lave dem i rapsolie en gryde, eller er det No Go?

    • Sisse siger:

      Hej igen Lonni 🙂

      Hvis du laver dem i en gryde ville jeg forkoge dem lidt og tilberede dem i brasekartofler. Personligt ville jeg ikke vælge rapsolie, men klaret smør eller kokosolie for at holde Omega-6 nede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *