Varmrøget Laksesalat

Skærmbillede 2015-01-02 kl. 21.49.22

 

Her har du en nem og delikat forret, frokost eller tilbehør til en brunch. hvis du laver den dagen før skal du ikke tilsætte løgende – vent med det til serveringen.

Varmrøget Laksesalat (2 personer)

  • 200-250 gram varmrøget laks med peber (kan erstattes af den uden + friskkværnet peber)
  • 1 dl Mayonnaise (gerne hjemmeblendet)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 lille glas røde stenbidderrogn (kan udelades, men så skal du tilføre salt til salaten)
  • frisk eller tørret dild efter smag
  • 1 spsk finthakket forårsløg eller rødløg
  • evt. 1 spsk kapers
  • Hjertesalat til servering

Fjern skinnet fra laksen og kom kødet i en skål, findel det med en gaffel og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør det godt igennem, tilsæt rogn og dild og vend det godt sammen med en ske. Drys med kapers og hakket løg inden servering.

Skyl og tør hjertesalatbladende og server som “brød” til salaten

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *