Så er der en ny uge foran os – rent madmæssigt er min på plads og jeg glæder mig til hvert eneste måltid.
Morgenmad | Frokost | Aften | |
Mandag | Æglatte med Chokoladesmag | Roastbeef, æg, agurg, tomat og avokado | Portobello-Burgere med Broccoli-fritter og Paprikamayo |
Tirsdag | Æglatte med Karamelsmag | En rest Svensk Pølseret | Marokkansk lammegryde med Blomkåls Tabouleh |
Onsdag | Æglatte med Hasselnøddesmag | Omelet og grøntsager | Flæskesteg med krydderurter og flødestuvet spidskål |
Torsdag | Iskold Æggekakao | Flæskesteg med krydderurter og flødestuvet spidskål | Marokkansk lammegryde med Blomkåls Tabouleh |
Fredag | Ægfrappé med Karamelsmag | Flæskesteg med grøntsager | Diverse rester |
Lørdag | Bacon, æg og det løse | Noget på farten (hvis vi er sultne) | Spise ude |
Søndag | Æglatte med lakrids | Tunsalat | Squashgetti Carbonara |