Rabarber-Marcipan Crumble

Det er Rabarber-tid og jeg er superfan af denne lækre, strikse og alsidige grøntsag.
Her har du alletiders nemme dessert. Jeg bruger min egen hjemmelavede marcipan (sukkerfri selvfølgeligt), som du også kan finde her på min blog.
Hvis du ikke har tid til at lave den selv kan du erstatte den af en anden sukkerfri marcipan, eller en portion Crumble-dej mere.
Rabarber Marcipan Crumble
 
400 gram rensede rabarber skåret i 1 cm tykke skiver
2-3 spsk sukrin gold
1,5 tsk kanel
1/4 portion (ca. 125 gram) hjemmelavet sukkerfri marcipan
50 gram blødt smør
50 gram mandelmel (finthakkede mandler)
50 gram kokosmel (revet kokos) – kan erstattes af 25 gram mandelmel mere for en kokosfri version
2-3 spsk sukrin gold
1/2 tsk vanilje pulver
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
 
Rens rabarberne, skær dem i skiver og kom dem i et ildfast fad og vend dem med sukrin og kanel.
Bryd marcipanen i mindre stykker og fordel det jævnt ud over rabarberstykkerne. 
Del smørret i mindre stykker, tilsæt mandelmel, kokosmel, sukrin gold og vaniljepulver og bland det godt med hænderne.
Fordel din Crumbledej over rabarber og marcipan og bag i ovnen i ca. 20 minutter nederst i ovnen.
 
 
Server med cremefraiche eller flødeskum.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *