Brunsviger Pandekage

Så fik jeg prøvet Fabrina Myllerups massive og velsmagende morgenmåltid … Dog med et par justeringer … 
Brunsviger Pandekage (1 person)
Pandekagen:
2 æg
2 spsk piskefløde (kan erstattes af vand/kokosmælk for en mælkefri version)
1 spsk vand
1 spsk smeltet smør
3 spsk kokosfibermel 
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk vaniljepulver
1/4 tsk kardemomme
1/2 spsk sukrin gold
Brunsviger-smovs:
2 spsk smeltet smør
1/2-1 spsk sukrin gold 
1/2 tsk kanel
Pisk alle pandekageingredienserne sammen til en ensartet dej.
Varm en teflonbelagt pande op og pensle den med lidt smeltet smør.
Kom dejen på panden og form den med en palet til den ønskede størrelse (ca. 1,5 cm i tykkelse) bag den gylden brun ved medium varme til den er gennembagt.

I mens pandekagen steger på panden smeltes smør, sukrin gold og kanel til en lækker smovset sovs.

Når pandekagen er færdig kommes den på en tallerken. Prik huller i pandekagen og fordel smovsen henover. 

Server lun.

Her er pandekagen bagt af en dobbeltportion dej og delt i 4 stykker og serveret med jordbær (liberale) og flødeskum … Efter sådan et måltid føles det som om man aldrig bliver sulten igen!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *