Blomkåls Tabouleh

Blomkåls Tabouleh (3-4 portioner)
1/2 blomkålshoved (400-450 gram)
150 gram tomat
1/2 udkernet agurk
50-100 gram persille
1 forårsløg (kan erstattes af 25 gram finthakket skalotteløg)
Citronsaft fra 1 citron
1 dl olivenolie
Knivspids salt
Friskkværnet peber
Skærmbillede 2015-08-11 kl. 21.23.49
Blomkål rives helt fint. Tomat og udkernet agurk skæres i små tern. Persille og løg hakkes fint. 
Alle grøntsagerne blandes. Citronsaft, oliven olie, salt og peber tilsættes og ingredienserne blandes grundigt med hænderne.
Skærmbillede 2015-08-11 kl. 21.24.13
Server koldt som tilbehør til krydrede retter eller til stegt kød/kylling sammen med en god krydret mayonnaise.
Skærmbillede 2015-08-11 kl. 21.22.02

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *