Peanutbutter Ramakin-kager – microbølge mug cakes

Her er mit bid på en hurtig kop-kage … Eller Ramakin-kage i mit tilfælde. 
Peanutbutter Ramakin-kage (2 portioner) 
3 spsk peanutbutter (med top)
1 spsk kokosolie (med top) 
2 spsk med smør (med top)
2 spsk sukrin gold
2 spsk vand
1 tsk vaniliepulver
1 tsk bagepulver 
1 dl + 2 spsk mandelmel (i alt 125 ml)
Smelt peanutbutter, kokosolie og smør i microbølgeovnen i 1,5-2 minutter – tage blandingen ud og rør i gennem hvert halve minut. Når blandingen er smeltet godt sammen tilsættes sukrin gold, vand og vaniliepulver. Tilsidst røres bagepulver og mandelmel. 
Rør godt rundt og fordel i 2 ramakiner … Eller kopper og bag i microovnen i 2,5-3 minutter.
Laver du dobbeltportion bages kagerne i dobbelt tid – 5-5,5 minutter – da microovnens tilberedelsestid handler om masse. 

Kagen kan også bruges som bund til en skøn Jordbærtærte, som du finder her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *