Chokoladevafler

Mums! Så er den ikke længere! 
Sprøde Chokoladevafler med flødeskum og karameliserede mandelflager… 
Chokoladevafler (4 portioner) 
4 æg
3 spsk sukrin gold
250 gram creme fraiche 38%
25 gram smeltet smør
0,5 tsk vanijlepuvler 
1 knivspids salt
20-40 gram finthakket mørkt chokolade
1 dl mandelmel (ikke affedtet)
0,5 dl Kokosfibermel (affedtet)
Smelt smørret og varm vaffeljernet op.
Pisk æg, sukrin, creme fraiche, smeltet smør, vaniljepulver, salt og mørk chokolade godt sammen.
Rør mandel og kokosmel i til en jævn masse. 
Lad dejen hvile et par minutter til jernet er helt varmt. 

Bag vaflerne en for en.

I mens de bager piskes fløden til skum og 2 spsk mandelflager brunes let på en varm pande og tilsættes 2 spsk smør og 1 spsk sukrin gold. Rør rundt og kog let op. 

Server og nyd 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *