Asiatisk Wok

Hurtig og sund mad … Som smager fantastisk … 
Sådan vil jeg kort beskrive denne ret – den kan serveres som den – så rækker den til 4 personer. Eller med tilbehør, så rækker retten til flere personer. Se mere om tilbehør nederst i indlægget.
Asiatisk Wok (4-6 personer)
1 dl olie til stegning
2 fed hvidløg
1 skalotteløg 
500 gram hakket kalv og flæsk
1/2 hvidkål 
2 store snack peber (ca. 200 gram)
1 stor squash 
1 pakke lucernespirer
1 dl tamari shoyu 
Peber
Kom halvdelen af olien op i en Wok – eller en almindelig gryde. Kom hakket hvidløg og skalotteløg op i olie og svits det – tilsæt kødet og brun det godt. 
Når kødet er brunet hældes det i en skål. Kom resten af olien i wok’en/gryden og svits grøntsagerne – fintsnittet hvidkål, snackpeber og squash i små tern og lucernespirer. Tilsæt kødet og lad det svitse sammen. Tilsæt tamari shoyu og peber og varm retten godt igennem.

Server retten med Thai Mayonnaise, Tamari Shoyu og evt. Hot’n’Sweet Chili Thai Sauce.
Retten kan serveres med blomkålsris eller søgræsnudler som disse stegt i kokosolie.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *