Champignons Sauce med Røde Peberkorn

Champignons Sauce med Røde Peberkorn (4 portioner)
25 gram smør
250 gram Champignons (gerne de mørke Markchampignoner)
2 tsk røde peberkorn 
3 dl piskefløde
Lidt salt
Smelt smøret på panden og lad det bruse af. Kom de hele rensede champignons på panden (halver dem, hvis de er meget store), tilsæt peberkorn og steg det hele sammen ved høj varme til svampene er ristet gyldne.

Hæld fløden på panden og giv den et hurtigt opkog. Skru helt ned for varmen og lad saucen stå og simre mens den koger ind og fløden tager farve fra de ristede svampe og peberkorn.
Rør periodisk. Når du synes den ser fin ud i konsistensen smager du den til med salt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *