Lyn hurtig chokolade mousse

Romantisk middag for to eller tv-hygge med bedstevennen? 
Her har du lyn chokolademousse der tager 5 minutter at lave.
Denne opskrift er ikke striks LCHF – det er en umulighed lige så snart noget indeholder chokolade … Men jo færre KH der er i den chokolade du bruger, desto mindre liberal bliver den.
Lyn chokolademousse

80 gram mørk chokolade (gerne 92%)
2,5 dl piskefløde 
4 tsk sukrin
1/4 tsk vaniljepulver (kan erstatte af 2 tak instant kaffe, 1/2 tsk kanel eller 1 tsk lakridspulver)
Evt. Lidt bær til toppen.
Smelt chokoladen i et vandbad (en skål over en lille gyde med kogende vand).
Pisk fløden til skum.
Når chokoladen er smeltet røres sukrin og vanilje (eller den anden smag du har valgt) ud i den varme chokolade. 
Vend chokoladen i flødeskum lidt af gangen.

Fordel i to små skåle eller dessertglas og pynt evt. Med fintrevet chokolade og/eller bær.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *