Fiskepinde

Det smager godt – fiskepinde … Eller rettere hjemmelavede fiskepinde smager godt. Jeg har aldrig været vild med købe versionen. Og jeg kan ikke tåle dem med den gluten/hvede-befængte panering.
Men med flæskesværspanering er det er sikkert hit… Bør de hedde “flæskepinde” i stedet?
Flæskesværspanerede Fiskepinde (4 portioner) 
400 gram torskefilet
2 æg
2 dl knuste flæskesværsrasp 
1 dl parmesan
Fint revet skal af to lime (kan erstattes af krydderier, citron eller helt udelades)
50-75 gram smør
Skær torsken ud i aflange stykker (længde og tykkelse som en langefinger). 
Pisk æg sammen i en skål og bland de i forvejen raspede flæskesvær (jeg blender altid en hel stor pose Kims sprøde baconsnacks ad gangen så har jeg rasp til næste gang i et lufttæt glas) med parmesan og den fintrevne limeskal i en anden skål. 


Smelt og brun smøret på panden mens du først dypper fisken i æg og ruller den i rasp – en ad gangen. Steg dem ved relativ høj varme til de er gyldne og sprøde.

Her er fiskepindene serveret med savoykål stuvet i karry, kokosmælk og friskost og drysset med frisk chili og koriander: 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *