Ostegratineret kylling med bacon og fløde

Ostegratineret Bacon Kylling (4 portioner)

4 kyllingebryst fileter 
8 skiver bacon
Smør til stegning
2 dl piskefløde
1 rød peberfrugt
8 blommetomater 
1 lille skalotteløg 
1 dl revet ost
Tænd ovnen og sæt den til 200 grader. Pak hvert kyllingebryst ind i bacon ved at vikle det om kyllingen. 
Smelt smørret på en pande og steg kyllingen 5 minutter på hver side ved relativt høj varme.
Skær peberfrugt og tomat i mundrette bidder og løget i fine skiver.
Læg kyllingen i et passende ildfast fad på række og smid grøntsagerne på panden i stegefedtet. 
Hæld fløden i fadet, fordel grøntsagerne mellem og rundt om kyllingebrysterne og drys osten over.

Sæt fadet på en rist midt i ovnen og steg i 20 minutter…

Server med Hvidløgsbønner, blomkålsmos, squashgetti eller smørstegt hvidkål/spidskål. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *