Hvidløgsbønner

Hvidløgsbønner (4-5 portioner)

1 pose frosne bønner
1 dl god koldpresset olivenolie
2 spsk balsamico 
3 fed hvidløg
Salt
Peber
Kom de frosne bønner op i en bradepande tilsæt de øvrige ingredienser og vend det hele godt sammen.
Tænd ovnen på 175 grader og lad bønnerne stå og tø let op mens ovnen bliver varm.
Bag bønnerne nederst i ovnen i 25-30 minutter.

Her serveret med oksesteg, bearnaise, smørstegte champignons og squash og store oliven.

Hvis du har en rest hvidløgsbønner kan du genanvende dem som tilbehør i gratineret form:

Gratinerede hvidløgsbønner 

1/2 portion hvidløgsbønner (opskrift ovenfor)
1 1/2 dl fløde
75-100 gram revet emmentaler 
Salt
Peber
Tænd ovnen på 180 grader. Kom bønnerne op i en/et passende størrelse ildfast skål/fad. 
Hæld fløden ved og drys osten over i et jævn lag. 
Tilsæt lidt salt og kværn lidt peber henover. 
Steg i ovnen i 20-25 minutter.

Her serveret med koldmarineret oksesteg og lyn-ratatouille 




You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *