Fathead Pizza med Kødsauce

Fathead Pizza med Kødsauce (4 stk)
Dejen:
200 gram Havarti skåret i tern
75 gram flødeost
10 spsk Pofiber (svarer til 1,25 dl)
1 æg (str. M/L)

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smelt osten i microbølgeovnen ved højeste effekt i 2 minutter. Tag skålen ud hvert 1/2 minut og rør igennem. 
Osten kan også smeltes over et vandbad.
Når osten er smeltet og rørt til en ensartet masse tilsættes Pofiber og æg.

Rør det let sammen og tag det derefter op og ælt med våde hænder til en ensartet masse.

Pres dejen ud på en bageplade med våde håndflader. Prik huller med en gaffel og forbag i 7-8 minutter (til pizzabunden er gylden. 

Mens den bager forbereder du fyldet.

Fyldet:
1 rest kødsauce 
1 frisk mozzarella skåret i tynde skiver (kan erstattes af Mascarpone)
Varm Kødsaucen op og lad den koge lidt ind – det er vigtigt at den ikke har for meget væske, da pizzaen bliver for sjappet.

Tag pizzabunden ud og fordel den varme kødsauce ud over den i et tyndt lag. Fordel tynde skiver af mozzarella ud over Kødsaucen og bag færdig i ovnen – 8-10 minutter.

Pynt med små klatter af Pesto og et par semi-dried tomater. Server med en grøn salat.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *