Mælkefri Karrysuppe

Karry + Suppe = dobbelt op på varme i den kolde tid.
I denne version er den mælkefri og kogt + blendet med bacon. Den skal sagtens spædes op med fløde og baconen kan sagtens udskiftes med kalkunbacon, drysses på i stedet eller helt udelades. 
Karry suppe (4-6 personer)
4 spsk god olie eller smør
2-4 spsk karry (afhængig af hvor stærk du ønsker suppen)
2 fed hvidløg
150 gram bacon
1/2 blomkål
1 squash
1 gul peberfrugt
1/2 rodselleri 
Salt
Peber
Vand 
Evt. Hakket rød chili og/eller creme fraiche rørt med fløde til servering.

Kom olie, hvidløg og karry i gryden lad det skumme op. 
Tilsæt bacon i mindre stykker. Brun baconen.
Skær blomkål, squash, peberfrugt og rodselleri i mindre stykker og svits dem med de øvrige ingredienser. Tilsæt vand, så det lige dækker grøntsagerne og bring suppen i kog, tilsæt salt og peber.
Lad den koge i 10-15 minutter og blend det til en ensartet masse med en stavblender.
Smag evt. til med lidt ekstra salt, peber og karry.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *