Marcipan uden sukker og æg

Jeg elsker marcipan – grov, såvel som fin i teksturen … Men den må ikke være for sød og der skal kun være æg i, hvis den skal bages … 
Jeg er ved at være helt klar til at fyre nogle julegodter af med denne skønne sag.
Marcipan (ca. 500 gram)
300 gram mandelmel (enten købt ikke affedtet eller meget finthakkede, smuttede mandler)
1 1/2 dl vand
75 gram sukrin 
Kom mandelmelet op i en skål.
Kog vand og sukrin i ca. 5 minutter.
Rør/ælt det varme sukrin-vand i mandelmelet med en ske – lidt ad gangen. Pres sammen i en fryse pose og læg på køl. 

You may also like...

2 Responses

  1. Ellen siger:

    Hej 🙂 det lyder som en god opskrift. Er det muligt at bruge sukrin gold?
    Koger du vandet og sukrin i en gryde?
    Knus Ellen

    • Sisse siger:

      Hej Ellen – det kan du godt, men så skal du lige give det en tur i kaffekværn eller lign inden … ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *