Mandel-Morgengrød

Det kolde og mørke morgener er landet og så savner vi (især min mand) havregrød til morgenmad… Men den går ikke på LCHF!
Dette er et godt alternativ: fløjelsblød og velsmagende mandel morgengrød, der ikke tager mange minutter at lave. 
Mandel Morgengrød (1 portion)
25 gram smør
8-10 spsk mandelmel (ikke affedtet!!!)
1 æg (str. M/L)
1 dl piskefløde (eller mandelmælk/kokosmælk)
1 knivspids salt 
Smelt smørret i en lille gryde. Tag gryden af blusset/varmen og pisk halvdelen af mandelmel i det smeltede smør.
Pisk ægget i (hvis du laver flere portioner grød, pisk da æggene i et af gangen). Tilsæt halvdelen af fløden og rør det godt sammen. Tænd for blusset og tilsæt det sidste fløde og det sidste mandelmel under omrøring. 
Lad grøden simre til den er kogt tykbog grødagtig og smag til med en smule salt.

Grøden kan serveres med kold fløde, hakkede nødder og bær eller med smørklat og kanel-sukrin.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *