Madpandekager med Mexikansk Twist

Disse Madpandekager er lavet, så de passer til æggefasten, men kan sagtens spises på almindelig LCHF … Med hakket kød, tomat, agurk og avocado… 
På æggefasten skal de blot have lidt ekstra revet cheddar og hakket koriander og/eller persille over.
Madpandekager med Mexikansk Twist (2 stk)
2 store æg
2 spsk chilimayo 
2 spsk vand
Paprika
Spidskommen
Salt 
Peber
60 gram friskrevet rød cheddar ost til drysning
Smør til stegning
Frisk persille eller koriander til pynt
Blend alle ingredienser (på nær ost og smør) sammen og varm smørret på en mellem str. pande (gerne en tefalbelagt crepespande).

Hæld halvdelen af dejen på panden og skru lidt ned for blusset. Når pandekagen er stivnet vendes den og den friskbagte side drysses med lidt under halvdelen af den revne ost (ca. 25 gram). Lad det smelte på pandekagen mens den anden side steges færdig.

Fold pandekagen midt på og læg den på en tallerken. 
Gentag processen med den sidste halvdel dej og 25 gram ost mere. 

Når begge pandekager er færdige drysses de med de sidste 10 gram ost og hakket persille/koriander. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *