Jule Makroner med mandel og brunkage-krydderi


Julemakroner med mandler og brunkage-krydderi 30-50 stk


4 æggehvider
40 gram sukrin melis
35 gram sukrin gold  
75 gram fint hakkede mandler
1/2 pose brunkage krydderi (10 gram)


Pisk æggehviderne stive sammen med sukrin.
Bland mandler og brunkage-krydderi i en skål for sig.
Vend det tørre i de stive vider og kom massen i små klatter på en bageplade med bagepapir med en teske – glat dem lidt ud med bagsiden af skeen, så de fylder det samme som en femmer.

Bag i 15 minutter (til de er gyldne på toppen) ved 160 grader (ikke varmluft). Lad dem køle af på bagepapiret på en rist – vent til de er helt kolde, før du forsigtigt tager dem af – mens de køler ned sætter de sig. Kom dem i en lufttæt beholder.

Du kan sagtens lave halvdelen, eller lave en hel portion æggehvider med sukrin, dele den op i to og krydre den anden del anderledes – i så fald skal du bruge halvdelen af nødderne og kakaoen 

Du kan samle makronerne med chokoladecreme som en slags macarons. Her er cremen krydret med kanel. Læs mere her.



You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *