Kanelpandekager med kanelsmørsovs

Æggefasten har gjort mig temmeligt opfindsom – disse pandekager er gode og velsmagende. De egner sig generelt til LCHF enten som morgenmad eller snack. Du kan læse mere om æggefasten her.
Kanelpandekager med kanel-smørsovs (20 mini pandekager, 10 små eller 4 store)
Pandekager:
4 store æg (eller 5 små)
3 spsk vand
1 spsk kokosolie
1 tsk sukrin gold
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk kanel
Blend alle ingredienser og steg på en slip-letpande. Rør jævnligt rundt i æggemassen, da krydderierne bundfalder.


Smørsovs:
3 spsk smeltet (og gerne klaret) smør
2 tsk kanel
1 tsk sukrin gold (kan udelades)
Smelt smøret (kan gøres i microen – 30 sekunder på max. styrke)
Tilsæt sukrin og kanel og rør rundt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *