Mørbradbøffer med Champignon og Porre i flødesauce

Dette er en klasisk mormor-ret som kan serveres til hverdag og som gæstemad.
Retten er nem at gå til og kræver ikke meget forberedelsestid.

Mørbradbøffer med Champignon og Porre i Flødesauce (4 portioner)

50 gram smør
1 svine mørbrad
250 gram champignon
1 porre
2 dl fløde
1 dl creme fraiche
salt
peber

Tænd ovnen på 120 grader
Puds de fleste sener af mørbraden og skær den i 2 cm tykke bøffer. 
Drys dem med friskkværnet peber og smelt smøret på en glohed pande. 
Brun bøfferne på panden mens champignoner skyldes og skæres i halve og porren renses og skæres i 1 cm tykke ringe. 
Når bøfferne er brunes på begge sider lægges de i et ildfast fad.

















Champignoner kommes på den varme pande i stegesmøret fra mørbraden. Når de er brunede tilsættes porrerne, steg videre i 3-5 minutter og tilsæt fløde og creme fraiche. Smag til med salt og peber og hæld det hele over mørbrad bøfferne. 
Sæt dem nederst i ovnen i ca. 15 minutter mens du laver tilbehøret … en god salat og Blomkålsmos.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *