Flødelegeret Grøntsagssuppe med Sprød Bacon

Efteråret har ramt os, det er et faktum … Hjemme hos os betyder det suppe … 1-2 gange om ugen. I år er det første gang at jeg skal lave supper LCHF-style og missionen er at omsætte vores klassikere herhjemme til vores nye livstil. 
Dette er første skud på stammen … Det er mit svar på de normale dødeliges kartoffel-porresuppe…
Flødelegeret Grøntsagssuppe med sprød Bacon (6 portioner)
50 g smør
3 spsk olie
2 fed hvidløg
2 små løg (kan udelades)
1 stor porre
1 squash
1 blomkål
4 dl piskefløde
8 dl vand
2 tsk knust spidskommen
Salt
Peber
2 pk. Bacon

Smelt smør og varm olien i en stor gryde. Tilsæt grofthakket hvidløg og løg. Skær squash og porre i store stykker og brun den let i gryden.

Tilsæt blomkål med stok, skåret i stykker. Hæld fløde og vand over grøntsagerne og tilsæt krydderier. Læg låget på og bring i kog. Lad det koge i 15-20 minutter mens du steger bacon. 
Hæld baconfedtet fra panden over i gryden og blend suppen sammen med en stavblender. Giv suppen et opkog og lad den simre under omrøring i 3-5 minutter. 

Server med sprød bacon og evt. Knækbrøds-krymmel.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *