Brunede Rosenkål

Jeg var i tvivl om det ville gå an, men det gjorde det… Det blev gode og nydt til fulde… 
Brunede Rosenkål (4-8 portioner afhængigt af hvor meget andet tilbehør, der serveres)
1 kg rensede rosenkål skåret i halve
1-2 dl sukrin gold
30 gram smør
Forkog rosenkålen i 5 minutter og køl dem ned inden de skal brunes

Opvarm en pande og drys sukrin gold jævnt på panden, når det er smeltet tilsættes smørret der også skal smeltes og blandes med sukrinen… 

Tilsæt rosenkålene og vend dem med jævne mellemrum. Lad dem blive gennemvarmede før servering.

You may also like...

2 Responses

  1. Tanya siger:

    Muums hvor ser det lækkert ud! Skal helt klart afprøves til julefrokosten om en uges tid.
    Kan man gemme dem og varme dem i mikro næste dag? Eller bliver det ikke godt? Og kan de evt. fryses?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *