Muffins med Appelsin og Chokolade (mælkefri)

Muffins med Appelsin og Chokolade (6 store eller 10 små)
5 æg
1 dl fed kokosmælk
100 g sukrin gold
75 gram Kokosfiber
1 tsk bagepulver
25 gram kokosmel
100 gram hakket chokolade
Revet skal fra 1 øko appelsin (fint revet)
Sæt ovnene på 180 grader.

Del æggene i blommer og hvider i hver deres skål og pisk hviderne stive. 
Pisk blommerne lyse og luftige med sukrin og rør derefter kokosmælken i.
Bland Kokosfiber og bagepulver i en skål, bland revet appelsinskal, kokosmel og hakket chokolade i en anden skål. Tilsæt først den ene blanding og dernæst den anden under omrøring. Når dejen er blevet ensartet vendes de stive æggehvider i æggemassen og det hele røres forsigtigt sammen.
Fordel dejen i muffinforme og bag i 12-15 minutter afvængig af ovn og størrelse.
Dejen kan også bages som en kage i en brød- eller springform… Kagen bages i 17-20 minutter.
Server evt. med flødeskum.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *