Jeg elsker ingefær … Og selv om jeg ikke savner søde sager og sodavand … Så savner jeg den rene smag og boblende effekt i Ginger Ale og Ginger Beer.
Før jeg blev LCHF’er lavede jeg ingefær saft med sukker, som jeg fortynede med vand og danskvand… Nu har jeg lavet en sukkerfri udgave
Pink Ginger Saft (ca. 1 liter ufortyndet saft)
150 gram revet ØKO ingefær
1 stor ØKO citron (eller 2 små øko lime skåret i skiver)
10 brombær/hindbær/blåbær skåret i halve
300 gram sukrin eller sukrin melis
2 tsk citronsyre
1 liter kogende vand
Riv den skyllede og uskrællede ingefær og kom det i en stor skål, tilsæt de øvrige ingredienser og hæld kogende vand over.
Dæk det til med tætsluttende låg eller husholdningsfilm og lad det 8-10 timer. Hæld på flaske/flasker og opbevar på køl.
Tilsæt til vand/danskvand efter din egen smag
Sidder og morer mig over din lille stavefejl "(eller 2 smør øko lime skåret i skiver)". Så er man helt inkarneret LCHF'er, når alle små ord som begynder med s bliver til SMØR.
Hahaha … Ja… Selv om det er nuttet på LCHF-måden retter jeg det 🙂