Morgendrys

Jeg har forsøgt at lave en morgendrys – müsli – til de travle morgener, med så få Kcal som muligt og så lav på Kulhydrater som muligt uden at gå på kompromis med smager…
Det er blevet til denne udgave af müsli til at drysse på min græske youghurt rørt med piskefløde.
Morgendrys (lige knap en liter)
1 dl valnødder
1 dl cashewnødder 
1 dl hasselnødder
1 dl mandler
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner 
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl sukrin
1 tsk kanel 
1 tsk vaniljepulver 
Tænd ovnen på 120 grader/varmluft.

Hak nødderne fint og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir.
Tilsæt kerner, frø, sukrin, kanel og vanilje og bland ingredienserne grundigt. Fordel blandingen jævnt på bagepladen.
Skru varmen ned på 90 grader. 
Bag blandingen i to timer, tag ud hver halve time og vend blandingen.

Lad blandingen køle ned før den kommes i et glad med lufttæt låg.

Energifordelingen pr. Portion (12,5 gram) ser således ud:

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *