Pyt-i-Pande

Svensk pølse-ret eller Pyt-i-pande… Og så i virkeligheden ingen afdelene. Men smagen er der alligevel i denne LCHF version af en af mine vinter/efterårs favoritter.
LCHF Pyt-i-Pande (3-4 portioner)
50 gram smør
250 gram kyllinge pølser skåret i mindre stykker 
100-150 gram spidskål hakket i mindre stykker
300-400 gram courgette skåret i tern 
1 peberfrugt skåret i tern
2 dl piskefløde
1 dl tomat passata (tomatsauce eller blendede dåsetomater)
2-3 tsk paprika
Salt
Peber
Skær og snit alle ingredienserne mens smøret smelter – start med at svitse courgetten til den farve, dernæst pølseskiverne og tilsidst de øvrige grøntsager. Når de har stegt i 5 minutter ved høj varme (og under omrøring) tilsættes fløde, tomat, paprika, salt og peber.
Skru med for varmen og lad fløden simre mens den koger ind – rør regelmæssigt i retten.

Skal retten strække til flere kan den med fordel serveres med blomkålsmos eller blomkålsris … Eller bare en simpel grøn salat. 

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *