Flæskesværspanerede Koteletter – Svin med Svin på

Jeg elsker gris! Men kun god gris med en fin fedt marmorering. Som koteletterne så ud i gamle dage. Ikke de der små blege nogen vi finder i køledisken … Men sådan nogle slagter koteletter. 
I Sverige kalder de dem “Karré” og jeg køber dem altid når vi er i Sverige og propper dem i fryseren. Karré betyder lænd og stykket er skåret derfra på grisen.
Jeg har længe haft lyst til at forsøge mig med flæskesværspanering og nu skulle det være.
Flæskesværspanerede Koteletter

4 koteletter med fedtmarmorering og uden ben
2 æg
150 gram flæskesvær 
Friskblendet peber
50-75 gram smør
Gør flæskesværene klar ved at fjerne eventuel fedtkant. Kom sværene i en mini-hakker og hak dem til rasp. 
Pisk to æg sammen i en dyp tallerken.
Kom raps i en anden dyp tallerken.
Smelt smørret på en tykbundet pande.
Vend koteletterne i ægget først og så i raspen. 
Steg ved mellem varme til raspen er sprød og gylden brun på begge sider. 

Krydr med frisk kværnet peber lige inden servering.

På billeder ovenfor ses koteletterne med Gratineret Kål og Svampe  og Semi-Dried Tomater


You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *