Æglatte Mokka – kaffe og kakao i fin forening

I mit eventyr ud i æglattens muligheder har jeg nu forsøgt mig frem til denne mokka udgave. Med både kaffe og kakao .  Og det var godt! Jeg har ikke puttet flødeskum på toppen, men i stedet blendet fløde i selve latten. 
Jeg forestiller mig at den sagtens kan laves uden kaffe (med kogt vand, nedkølet til 90 grader) … Men jeg har ikke forsøgt mig med det endnu…
Se alle mine tips og triks til den perfekte æglatte i indlægget “æglatte på min måde” her.
En æglatte Mokka

2 spsk kokosolie
2 tsk fedtfattig kakao (urtekram)
2 tsk sukrin gold
2 æg (str. M/L)
2 spsk piskefløde (kan udelades for mælkefri version)
2 dl kaffe
Blend det hele sammen i et varmt blenderglas (med stavblender) og hæld det op i et varmet stort kaffelatte glas. Server og nyd straks 

Næringsværdi i en portion (udregnet med Lifesum)



You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *