Karry, Kød og Kål

Skærmbillede 2016-01-05 kl. 20.14.36
Karry, Kål og Kød (4-6 portioner)
  • 3 spsk kokosolie
  • 5 tsk karry
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 lille finthakket løg
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 2 cm finthakket frisk ingefær
  • 800 gram hakket oksekød
  • 1 fintsnittet stort spidskål (eller 1,5 – 2 små)
  • 250 ml fed kokosmælk
  • Salt og peber
Smelt kokosolien i en tykbundet gryde og svits løg alle kryderierne. Brun kødet og lad det simre mens spidskålet snittes. Tilsæt kålen. Hæld kokosmælk over og lad retten simre i 15-20 minutter uden låg.
Server retten med et drys frisk koriander eller persille.
Enten som den er eller sammen med Naan og Raita.

You may also like...

4 Responses

  1. Når du siger fed kokosmælk, er det den almindelig eller den extra creamy fra Santa Maria?
    Tak for hjælpen,
    /maria
    PS : har lige skrevet en kommentar, men kan ikke finde ud af om det er slået igennem… Så undskyld hvis jeg gentager mig

    • Sisse siger:

      Hej Maria

      Ja, jeg bruger den Fede på karton fra Santa Maria 🙂

      Ikke alle de kedelige lightprodukter 🙂

      Den kan sagtens laves uden kokosmælk, så kommer jeg bare en masse smør i i stedet 🙂

  2. Når du siger fed kokosmælk, er det den almindelig eller den extra creamy fra Santa Maria?
    Tak for hjælpen,
    /maria
    PS : har lige skrevet en kommentar, men kan ikke finde ud af om det er slået igennem… Så undskyld hvis jeg gentager mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *