Verdens hurtigste og nemmeste ret, der tilmed er lækker og mættende.
Koteletter med Gogonzola sauce og squashgetti til 2
250 g squash
2 spsk rapsolie
25 gram smør
2 gode fedtmarmorerede koteletter
2 dl piskefløde
100 g gorgonzola
25 g cheddar, revet
Salt og peber
8 semidried Cherrytomater
Frisk basilikum
Start med at lave squashgettien – jeg laver min med en Veggietwister fra Betty Bossi, men der findes også andre veje … Riv det, snit det på et mandolin jern …
Det skal ikke tilberedes, men blot fordeles frisk og sprødt på 2 tallerkner.
Varm olie og smør på en pande og steg koteletterne.
Kom fløden i en lille gryde og giv den et opkog. Når fløden koger kommes gorgonzolaen i og smeltes i fløden under omrøring. Når den er smeltet jævnes saucen med cheddar’en.
Tag koteletterne af panden og hæld stegeskyen i saucen. Pisk det sammen og fordel saucen på de to tallerkner. Pynt med semidried tomater – eller friske hvis du ikke har andet – og frisk basilikum.