Kylling i Cheddar-Fløde sauce

Her serveret med frisk agurkepasta (skal ikke koges) lavet på denne her:
http://www.coolstuff.dk/Veggie-Twister
Det hele er toppet med parmesan og semidried tomater.
4 portioner

25 g smør
2 spsk olie
1 spsk paprika (med top)
4 kyllingebryster skåret i mundrette bidder
1 lille skalotteløg hakket
2 fed hvidløg hakket
1 rød peber skåret i tern
1 courgette skåret i kvarte skiver
2½ dl piskefløde
140 gram revet cheddar
Salt og peber
Smelt smører på en tykbundet pande og kom olien i. Kom paprikaen, løg og hvidløg på panden og svits det. Kom kyllingen i og brun det. Herefter kommet grøntsagerne i og der røres rundt.
Kom fløden i en lille gryde og giv den er opkog – held osten i lidt ad gangen og lad det smelte i fløden under omrøring.
Smag saucen til med salt og peber og hæld den på panden – giv hele retten et lille opkog og rør rundt for at samle sovsen med stegefedtet.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *