Lammegryde

Lammegryde – serveret med Raita og Naan (4 portioner)

  • 800 g hakket lam (kan godt erstattes af hakket oksekød)
  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpure
  • 3 dl crème fraîche 38% og/eller kokosmælk (hvis du har en rest stående eller du ønsker en mælkefri version)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk stødt koriander
  • 2 spsk kanel
  • 2 tsk stødt kardemomme
  • 3 tsk gurkemeje
  • 10 hele nelliker
  • 4 tsk spidskommen (stødt eller hel)
  • salt
Brun kødet i smør/fedtstof og tilføj hvidløg, ingefær og løg. Hæld tomatpuré og alle krydderierne i og rør rundt. Tilsæt crème fraîchen/kokosmælken og vandet og lad simre under låg i ca. 30 minutter.
Server med revet kokos, frisk koriander, ristede hakkede mandler og hakket frisk rød chili til drys, samt Raita og LCHF  Hvidløgs Naan (tryk på links for opskrifter).
 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *